Veranda's voor comfort en klasse

RAES-BVBA - Aaigem - Veranda’s

Uw veranda moet een leven lang meegaan, het is een investering waar u jarenlang van wil genieten. Kies daarom voor de verandas te Erpe-Mere van Guy Raes. Hij maakt duurzame veranda’s op maat en binnen uw budget, zowel klein als groot.

In Oost- en West-Vlaanderen zijn de veranda’s van Guy Raes een graadmeter voor kwaliteit geworden. Waarom? Omdat kwaliteit primeert.

ral-kleuren

Guy Raes komt bij u langs om uw ideeën te bespreken. Hij adviseert u bij de materiaalkeuze. Hij helpt met het kiezen van kleuren. Alle RAL-kleuren zijn mogelijk.

Door zijn zorgvuldige en professionele aanpak bent u zeker van een veranda die bij uw woning past en er een verlengstuk van wordt. Ook voor de renovatie van een bestaande veranda kan Guy Raes helpen.

Veranda’s op maat

Van klassiek tot modern, van klein tot gigantisch. Guy Raes bouwt alle soorten veranda’s met duurzame materialen en stevig glas. Zo wordt uw droom werkelijkheid.

Alle veranda’s worden volledig op maat gemaakt volgens uw wensen en noden. Alle soorten glas kunnen geïnstalleerd worden, zoals zonnewerend en isolerend glas.

Meer weten over veranda

Geïnteresseerd in de veranda’s van Guy Raes uit Erpe-Mere? Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.