Guy Raes uit Erpe-Mere voor vakmanschap in ramen en deuren

Met Guy Raes kan u rekenen op 45 jaar ervaring en eerlijk vakmanschap voor ramen en deuren regio Erpe-Mere. Ook voor veranda's, sectionaalpoorten en rolluiken kan u bij hem terecht. Voor elk soort nieuwbouw- of renovatieproject vindt u bij Guy Raes de scherpste prijzen en de beste service.

plaatsing en renovatie

Al sinds 1972 heeft familiebedrijf Raes bvba een uitstekende reputatie opgebouwd in Oost- en West-Vlaanderen.

Doorheen de jaren is het dienstenpakket uitgegroeid tot de plaatsing en renovatie van:

Guy Raes is ook gespecialiseerd in de renovatie van oude herenhuizen. Uw ramen en deuren worden volgens de regels van de kunst geplaatst. Bovendien krijgt u de garantie op een perfecte afwerking, ook voor het plaatsen van omlijstingen en binnenbekasting.

Advies en service op maat

Zaakvoerder en zelfwerkend patroon Guy Raes staat sinds 1990 aan het roer van het familiebedrijf. Als echte vakman kent hij zijn stiel en daarom geeft hij graag professioneel advies op maat. Guy Raes is uw garantie op een perfecte afwerking en een uitstekende dienst-na-verkoop.

Als geregistreerde aannemer (06.20.1.1) biedt Guy Raes ook 10 jaar garantie aan op de uitgevoerde werken. Daarnaast kunt u ook rekenen op de nodige attesten voor de aanvraag van premies.

Meer weten? Neem contact

Heeft u vragen, wil u meer informatie of wil u een vrijblijvende offerte? Neem dan nu contact op met Guy Raes uit Erpe-Mere voor vakmanschap in ramen en deuren. U kan zijn werk bekijken in de fotogalerij, zo kan u zelf zien welke kwaliteit hij aflevert.

Ontdek
onze realisaties

45 jaar ervaring, dat maakt het verschil. De uitvoering en afwerking van de projecten van Guy Raes bewijzen het. Bekijk hier de foto's.

info