De expert in sectionaalpoorten die geen ruimte in beslag nemen

RAES-BVBA - Aaigem - Sectionaalpoorten

Sectionaalpoorten zijn erg populair geworden. Ze passen altijd en u bespaart ruimte. En ze bestaan in alle vormen en maten. Redenen genoeg dus om voor de sectionaalpoorten regio Erpe-Mere van Guy Raes te kiezen. Zo hanteert u de hoogste kwaliteitsnorm van Oost- en West-Vlaanderen.

veiligheidssysteem

Sectionaalpoorten openen verticaal langs rails. De panelen zijn minimaal 40 mm dik. De stalen binnen- en buitenplaten zij 0,5 mm dik en worden aan elkaar gehouden door een polyurethaanvulling. De poort neemt dus weinig plaats.

De poorten krijgen de kleur van uw keuze, zodat ze perfect bij uw woning passen. Verder lopen de poorten in gegalvaniseerde stalen rails en zijn ze volledig vochtdicht afgewerkt.

Er is een veiligheidssysteem tegen het terugvallen van de poort bij veerbreuk. De sectionaalpoorten kunnen ook geautomatiseerd worden.

Snel en makkelijk geplaatst

Elke garage is anders. Daarom bekijkt Guy Raes elke situatie anders. Hij heeft de nodige expertise in huis om uw sectionaalpoorten te plaatsen volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met een minimum aan plaatsverlies in uw garage. De poort kan snel geplaatst worden, met weinig hinder.

Informeer naar sectionaalpoorten

Heeft u vragen of wil u een vrijblijvende offerte? Neem dan vandaag nog contact op met Guy Raes uit Erpe-Mere voor uw sectionaalpoorten. Dat is uw garantie op kwaliteit.